“Putevi Srbije”: Prohodni svi putevi

BEOGRAD

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da su auto-putevi i svi državni putevi prvog i drugog reda prohodni za saobraćaj, ali da se saobraćaj odvija otežano zbog loših vremenskih uslova, snežnih padavina, pojave mestimične poledice i magle na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.


“Ekipe putara reaguju u skladu sa razvojem situacije na terenu i rade na raščišćavanju snega čineći sve da se saobraćaj odvija na svim putnim pravcima.
Posebna pažnja pri organizaciji zimskog održavanja državnih puteva I i II reda poklanja se: mostu “Gazela”, prevoju Bubanj Potok, Begaljičkom Brdu, prevoju “Mečka”, Čestobrodici, Zlatiboru, Popadiji, Tresibabi, Svetinji, usponu Rušanj i Rudnik na Ibarskom putu, prevojima na Fruškoj Gori (Iriški Venac, Banstol), mostu Beška, prevoju Jaram na putu Berzeće-Kopaonik itd.
Državni putevi trećeg prioriteta (lokalni, seoski putevi) čiste se tek nakon što se u potpunosti očiste državni putevi prvog i drugog reda.
JP “Putevi Srbije” apeluju na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću bez obavezne zimske opreme, i da zbog loših vremenskih uslova budu posebno oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare