PU Leskovac: U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ne možemo da kažemo ko je vozio džip

LESKOVAC

Obaveštavamo Vas da u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti nismo u mogućnosti da Vam dostavimo ove podatke, a tačna brzina kretanja vozila će se znati nakon veštačenja koje je naložilo nadležno tužilaštvo.

Ovo je odgovor koji je Regionalna informativna agencija JUGpress danas dobila iz Policijke uprave u Leskovcu a na sledeća pitanja:

1. Ko je vozio Mercedes GLE sa beogradskim tablicama, koji je u petak
popodne udario u drugi automobil u Bulevaru Nikole Pašića kod
restorana “Groš”?
2. Kojom brzinom se  kretao taj automobil?

Iz Policijske uprave u Leskovcu nisu dostavili ni inicijale vozača, kao što inače rade u svim svojim saopštenjima.

Prati
Obavesti me o
guest

8 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Rilex
Rilex
1 godina pre

Cim je u pitanju lokalni mocnik naravno da korumpirana policija stiti vozaca, kao u Doljevcu!

mile
mile
1 godina pre

Čudi me da je, posle raskrsnice sa kružnim tokom, uspeo da toliko ubrza automobil i da izazove sudar sa ovakvim posledicama. Baš će biti zanimljivo veštačenje sudskog veštaka, a i odbrana advokata.
Na žalost, znam da veštaci veštače po narudžbini, i skrivaju istinu ako su “motivisani u odgovarajućoj meri”. A tek sudije i advokati. Svi zajedno izvrnu istinu naopačke. Možda će okriviti unesrećenog za sudar, pa će morati da plati i štetu za mercedesa.

Bramac
Bramac
1 godina pre

Zao mi je izgubljenih zivota ali ovo je divlji zapad samo da jos krenu da nas ubijaju kad ih popreko pogledamo ili im se ne svidjamo. Jad tuga i beda . Policija u sluzbi faraona i njegovih miseva . Ako vam je dobro onda Nista. Samo motka moze da nas spase.

Molba
Molba
1 godina pre

Kad smo vec kod ove interesantne teme molimo novinare Jugpress-a da objave da se u ulici Kralja Petra od MOL pumpe pa do Lukoila skoro svake noći vozi prebrzo i trka. Policije nema nigde ni za lek da kontroliše saobraćaj u tim sitnim satima. Zašto se posetioci novootvorene diskoteke ne kontrolišu nakon što pijani izađu iz iste. Vozač auta (sin od onog što ima ciglanu) u kom je skoro poginula devojka je pijan izašao baš iz te diskoteke i verovatno prošao nekažnjen baš tom ulicom nekažnjen pre nego što je devojka izgubila svoj život u njegovom autu.

Pepeljuga
Pepeljuga
1 godina pre
Odgovori  Molba

I to kao poseban tekst obzirom da je izgleda i ovaj vozač jedan od tih bahatih, šta više i suvlasnik te iste diskoteke iz koje izlaze pijanice ubice, sedaju za volan i divljaju po gradu nekažnjeni (ili odobreni) od policije. A gradska uprava hoće baš pored te saobraćajnice da izmesti parkić i igralište za decu kod “Pepeljuge” kako bi advokati tog vozača mogli da prave zgradu dve u parkiću. Bas interesantno sta se sve u ovom gradu vrti oko jednog sasvim običnog vozača džipa koji je vozio samo 10 km/h više od dozvoljene brzine.

Virtualac
Virtualac
1 godina pre

Pa naravno jer po nekom drugom zakonu mora da štiti kontraverzne biznismene i lokalne kriminalce koji se kao miševi kriju i za ove sitne prekršaje. Da sam ja vozač toga džipa već odano bih istupio u javnost i priznao svoju grešku, izvinuo se povređenima i ponudio pomoć, i sl.

Loki
Loki
1 godina pre
Odgovori  Virtualac

Ako je ovo sitan prekršaj gde su dečku polomljene i ruke i noge, koji je u komi par dana i bori se život, šta je onda krupniji prekršaj !?

Potop
Potop
1 godina pre

Policija u službi naroda.Koruptivne radnje u kriminalno korumpiranoj državi.Vučić za sveca.