PSG Niš zahteva smenu Marine Živulović Petrović

NIŠ

“Zahtevamo hitnu smenu Marine Živulović Petrović. v.d. načelnice Uprave za građevinarstvo Grada Niša zbog evidentnog kršenja propisanih epidemioloških mera i odbijanja da komunicira sa nezavisnim medijima.  U danima kada naši zdravstveni radnici danonoćno rade kako bi dali adekvatnu negu obolelima od virusa COVID-19, bahata načelnica ne poštujući epidemiološke mere ne mari za zaposlene u Gradskoj upravi u Nišu kao ni za građane”, rekao je Predrag Jovović poverenik PSG za Grad Niš i član Predsedništva PSG.

“Sami radnici Uprave navode da komunikacija između njih i načelnice gotovo da i ne postoji, da je nova organizacija funkcionisanja Grada dovela do dezorganizacije i da odatle proizilazi i nepoštovanje mera. Oni su protiv Marine Živulović Petrović podneli prijavu Gradskom štabu za vanredne situacije, komunalnoj miliciji, Gradskom veću, kao i sanitararnoj i inspekciji rada. To je skandal koji izaziva nemir kod građana.  Nadopustivo je da neko ko je na čelu jedne gradske uprave ne želi da odgovori na pozive novinara, naročito kada je u pitanju javni interes i zaštita ljudi” – istakao je Jovović.

“Ovo je još jedan dokaz da lokalna samouprava u Nišu služi isključivo ljudima na vlasti, odnosno SNS,  a da su za građane i njihove probleme potpuno isključeni”, zaključuje Jovović, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare