Prvi koraci ka uspehu

LESKOVAC

(Nova Naša reč)

Dušan Cakić će ovog proleća odslušati poslednji semestar na Filozofskom fakultetu u Nišu, smer komunikacije i odnosi sa javnošću. Nada se da će nakon toga upisati master studije novinarstva u Beogradu. Diplomiranih novinara u našem gradu zaista je malo, ali su Dušanove ambicije sasvim drugačije – ne želi da se bavi klasičnim novinarstvom, informativom, već je njegovo opredeljenje televizijski novinar u svetu estrade i šou biznisa. S obzirom na svoje godine, u toj oblasti stekao je zavidno iskustvo.

Dušan već nekoliko godina ima uspešnu saradnju sa televizijom Studio MT. Autor je emisije „Hit mjuzik“, koja se na ovoj televiziji prikazuje tokom letnje sezone, subotom popodne. Trenutno se emisija ne radi, ali očekuje da će ovog leta krenuti treća sezona, od jula do septembra. A kada nema „Hit mjuzika“, tu su intervjui sa poznatim pevačima i estradnim zvezdama, koji se emituju takođe na ovoj televiziji. „Specijal intervju“ emituje se obično petkom, ili ponedeljkom. Ono što izričito naglašava je da emisije nastaju kao plod zajedničkog rada uigrane ekipe i zahvaljujući odličnoj saradnji sa snimateljima Filipom Stankovićem i Milanom Jovanovićem, o kojima ima samo reči hvale.

Dušana Cakića znamo i kao dugogodišnjeg oficijalnog voditelja Roštiljijade. Naime, zajedno sa Draganom Radovićem ovu manifestaciju vodi od 2013. godine. Dušan vodi i program dočeka Nove godine na otvorenom. Kaže da je uvek lepo i prijatno, i da su mu to dragocena inskustva.

Kompletan tekst u leskovačkom nedeljniku Nova Naša reč i na sajtu www.novanasarec.org.rs na linku

 

PRVI KORACI KA USPEHU – U LESKOVCU

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare