Prve akcije posle vanrednog stanja u Gradskoj opštini Medijana posvećene najmlađima

NIŠ

                     Gradska opština Medijana polako se vraća redovnim, životnim aktivnostima. Na inicijativu predsednika opštine, Nebojše Kocića, a koja je potekla još pre uvođenja vanrednog stanja, uređeno je dvorište vrtića “Neven”, predškolske ustanove “Pčelica” u Nišu. Zasađeno je 69 sadnica uspravnih i poleglih ukrasnih četinara i uređene žardinjere na ulazu vrtića.

                     “Nastavljaju se redovne aktivnosti u najvećoj niškoj opštini, vraćamo se onome što život znači – budućnosti naše dece. Već duže vreme postoji ideja da se vrtić “Neven” uredi, ali su se tek sada stekli uslovi za to. Prolazeći pored ovog obdaništa primetio sam da dvorištu nedostaje zelenilo, da deci treba lepši, zeleniji prostor za igru, a rukovodstvo “Pčelice” je zdušno prihvatilo inicijativu”, kaže Kocić, uz najavu nastavka sličnih aktivnosti u narednom periodu.

                     Akcija oplemenjivanja prostora za igru i boravak najmlađih stanovnika Gradske opštine Medijana, realizovana je u saradnji sa Udruženjem “Edukativni centar Tim”, sa kojim opština već ima saradnju u oblasti komunalnog uređenja i očuvanja zdrave životne sredine.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x