Protiv Bugara u nedelju na ,,zapad” mogu i stariji

LESKOVAC
Zbog nesportskog ponašanja protiv reprezentacije Crne Gore nadležna disciplinska komisija UEFA kaznila je FS Srbije novčano u iznosu od 89.250 evra i zabranom da 19.novembra na tribinama Gradskog stadionu u Leskovcu, kada se igra meč sa Bugarskom mogu prisustvovati samo deca ne starija od 14 godina.

Posle žalbe FS Srbije na ovu drakonsku kaznu iz sedišta UEFA stiglo je obaveštenje da na stadionu na zapadnoj tribini utakmici mogu prisustvovati i stariji ljubitelji furbala. Na ostale delove tribina jug, sever i istok biće rezervisan za mališane iz osnovnih škola i Škole fudbala sa teritorije naše zemlje.
Ovo je svakako lepa vest za poklonike fudbalske igre, a u isto vreme i opomena da se na stadionu ne mogu i ne smeju dešavati nesportski ispadi koje po pravilu disciplinski organi UEFA sankcionišu veoma strogim kaznama.

Pored dozvole da na ,,zapadu” mogu biti i stariji navijači UEFA je prvobitnu kaznu od 89.250 evra smanjila na 50.000 evra. (kraj) VS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Bot 1
Bot 1
6 meseca pre

Osim dece iz Leskovca ostala deca nemaju pristupa,sve je otkazano, zasto to ne objaviti, iz FK,, Vucje,, javilo se oko 100 dece i nije im dozvoljen pristup, ipak su to deca sa sela, nije li ih sramota, imaju li obraza bar malo !