PRONAŠLI ORUŽJE U KUĆAMA

NIŠ

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, u nastavku akcije suzbijanja svih vidova kriminaliteta na području Policijske uprave, pronašli četiri pištolja, vazdušnu pušku, 82 bojeva metka različitog kalibra i 32 gasna metka.

 

Pretresom dve porodične kuće u vlasništvu pedesetdevetogodišnje žene iz Niša, policija je pronašla tri pištolja, vazdušnu pušku, 75 metaka kalibra 7,65 milimetara i 32 gasna metka. Protiv vlasnice biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

Takođe, policija je prilikom pretresa porodične kuće muškarca, u okolini Svrljiga, pronašla pištolj i sedam metaka kalibra 9 milimetara i nakon veštačenja oružja protiv njega će biti podneta prijava.

 

U toku akcije, policija je u protekla dva dana alkotestirala 1.057 vozača, za 20 utvrdila da su vozili pod dejstvom alkohola, a na trežnjenju  zadržala tri vozača.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu nastaviće sa sprovođenjem pojačanih akcija na području Policijske uprave.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare