„PROMENI SVET“ NAJBOLJI PROJEKAT

LESKOVAC

 

U Omladinskom klubu u Leskovcu postpisani su ugovori sa omladinskim organizacijama čiji su projekti prošli na konkursu Kancelarije za mlade „Ativiraj se“.

.

Na konkurs je prijavljen 21 projekat, a prošlo je 14.

Prema odluci komisije, izabrani su sledeći projekti: projekat „Promeni svet“ dobio je najviše ocene, drugi je „Mladi i aktivni“, a na trećem mestu je Omladinski klub Ančiki „Okan“. Zatim, slede „Pakt zdravlja“, „Zdrav život za sve“ omladinske grupe „Mladi za Stopanje“, Udruženje muzička komunikacija sa projektom „Uči i tuči“, Mladi za Hisar, Ujedinjena omladina naselja Zele Veljković i Štrkovo sa projektom uređenja igrališta u tom naselju, Omladina Pečenjevca, Omladina Roma u Grdelici, Omladinska organizacija „Brest“, bresovačko udruženje mladih „Bum“, „Zdravi i pravi“ i „Mladi za Bogojevce“.

 

Ukupna budžet projekta „Aktiviraj se“ duplo je veći nego prošle godine i iznosi 800.000 dinara. Odobreni volonterski projekti treba da budu sprovedeni do kraja septembra 2016. godine, rekao je Stojanović.

Danas su saopšteni  i rezultati konkursa za izbor najboljeg logoa Kancelarije za mlade. Konkurs je trajao do 22. marta i na njemu su pristigla 34 idejna rešenja. Komisija je odlučila da je idejno rešenje Sanje Karanfilović najbolje. Nagrada za pobednika konkursa je tablet, rekla je u ime članova komisije Aleksandra Stefanović, diplomirani dizajner.

U Ministarstvu omladine i sporta prošao je još jedan projekat Kancelarije za mlade iz Leskovca.

Reč je projektu „Mladi i dijaspora“, i leskovačka Kancelarija za mlade jedna je od pet u Srbiji čiji je projekat prošao.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare