Projekat trošenja sredstava poreskih obveznika u Bojniku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOJNIK

U okviru „Projekta trošenja sredstava poreskih obveznika“ u Bojniku su potpisani ugovori sa grupama građana čiji su projekti prihvaćeni, uz uslov da su svi građani iz grupe redovno izmirivale svoje poreske obaveze. Sklopljeno je četiri ugovora sa grupama građana i predviđeno je da se u Đacu izgradi jedan letnjikovac, dok će u Bojniku, Pridvorici i Dragovcu biti postavljeni dečji mobilijari.

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović naglašava da predviđena sredstva nisu velika, ali su veoma bitna za građane koji su konkurisali. „Ovim projektom se podstiče volonterski rad, predviđeno je da meštani sami postave mobilijare i letnjikovac.

Svi očekuju da će, kada sami ulože svoj rad i trud, pažljivije čuvati moblijare i letnjikovac. To je i jedan od razloga što su u ovom projektu građani i Opština Bojnik partneri. Ove godine se prvi put ostvaruje ovakva saradnja i ovo bi trebalo da bude primer ostalim građanima da se i sami organizuju i konkurišu sa nekim njima bitnim projektom kojima se mogu rešavati problemi lokalnih zajednica.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare