Proglašeni najbolji sportisti

VRANJE

Za najbolju sportiskinju grada Vranja proglašena je Ivana Davidović, članica Kik-boks kluba „Vranje“, dok je najbolji sportista Kristijan Stošić, član Atletskog kluba „Vranjski maratonci“.

Najbolji sportski kolektiv je Fudbalski klub „Dinamo“.

 

 

Sportsko iznenađenje za 2018. godinu je Ženski rukometni klub „Vranje“.

Specijalno priznanje pripalo je džudo klubu „Vranje“ koji je ove godine proslavio jubilej 50 godina postojanja.

Za najboljeg sportskog stručnjaka Grada Vranja za 2018. godinu izglasan je Dragan Antić Recko, stručnjak u oblasti sporta je dr Bojan Ilić, sportski radnik godine je Nenad Stamenković iz Odbojkaškog kluba „Panda“, dok je nagrada za životno delo pripala Bogdanu Mitrovu, dokazanom sportskom radniku u streljaštvu.

Posthumno je dodeljeno devet priznanja, Goranu Nastiću, Dušanu Đorđeviću, Zoranu Damjanoviću, Slobodanu Stošiću, Milenu Markoviću, Mihajlu Markoviću, Momčilu Trajkoviću, Branislavu Petroviću i Nebošji Stevanoviću.

 Uručena su i priznanja osnovnim i srednjim školama, pojedincima i sportskim mladim nadama Grada Vranja.Na svečanosti koja je organizovana povodom izbora za najbolje u vranjskom sportu za 2018. godinu dodeljeno je 90 priznanja i nagrada, kao znak zahvalnosti onima koji uspesima ispisuju sportske stranice Vranja.

Ovom za Vranje značajnom dogaaju su predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i gradonačelnik Slobodan Milenković.Čestitajući dobitnicima Štefanek je naglasio odličnu saradnju koju Sportski savez Srbije ima sa gradskim rukovodstvom i poželeo Vranju olimpijskog šampiona.

„Zadovoljstvo mi je što će na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića, Vranje biti jedan od šest gradova u kome će početi izgradnja novog stadiona po UEFA standardima. Koristim priliku da još jednom čestitam FK „Dinamo“ istorijski uspeh koji su postigli plasmanom u Superligu Srbije, sa nadom da će u prolećnoj sezoni ostvariti zacrtani cilj“, rekao je gradonačlenik.

Na skupu je govorio i gradski većnik Nenad Đorđević.

„Grad je u protekloj godini podržavao sport i sportske manifestacije i nastaviće da podržava sve ono što predstavlja kvalitet i doprinosi razvoju grada, sporta i okupljanja omladine oko pravih vrednosti“.

Svečanost je priređena povodom 31. januara Dana grada.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare