Proglašeni najbolji na takmičenju predškolskih ustanova

LESKOVAC

Na takmičenju „Podari osmeh“ za najbolji likovni rad na temu „Najdraži osmeh“ najbolji u kategoriji pripremno predškolske grupe su Emilija Stojanović PPG OŠ „Kosta Stamenković“ (prvo), Lola Krstić PPG OŠ „Vasa Pelagić“ (drugo) i Iva Kraljević iz vrtića „Bambi“ (treće mesto).
U kategoriji vrtića najbolja je Nađa Stamenković, druga je Nađa Jović (obe iz vrtića „Lane“), a grupni rad starije mešovite grupe PJ „Majski cvetovi“ iz Vučja je dobio treću nagradu.
Prelazni pehar u kategoriji vrtića na manifestaciji „Podari osmeh“ 2016 osvojio je vrtić „Lane“ Leskovac, a plaketu u kategoriji pripremnopredškolskih grupa na manifestaciji „Podari osmeh“ 2016. osvojila je PPG OŠ „Kosta Stamenković“ Leskovac.
leskovac-podari-osmeh-1

leskovac-podari-osmeh

Povodom Svetskog dana deteta Centar za ekonomiku domaćinstva, u saradnji sa predškolskom ustanovom „Vukica Mitrović“, organizovao je takmičenje „Podari osmeh“ za najbolji likovni rad na temu „Najdraži osmeh“.
Manifestacija je posvećena zaštiti prava dece i afirmaciji Konvencije o zaštiti prava deteta. Program kojim se obeležava Svetski dan deteta je javna manifestacija prava dece na igru, slobodno vreme, prava na sopstveno mišljenje.
Nosilac kulturno zabavnog programa „Podari osmeh svoj deci sveta“ je bio pobednik prošlogadišnje manifestacije vrtić „Ciciban“ sa vaspitačicama Zorom Veljković i Jelenom Stanković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare