Problemi u Jedinstvenoj Srbiji u Vranju

VRANJE

Da li će u Vranju biti održana izborna Skupština Jedinstvene Srbije i raspušten Gradski odbor, teško je u ovom trenutku reći jer niko u stranci ne želi o tome da govori.

U Vranju se, po kuloarima, već danima nezvanično o tome priča, a povod za to je nedavna izjava lokalnog lidera, Dejana Manića za nedeljnik „Vranjske“ u kome je „napao“ vranjske socijaliste, za koje je rekao da su „najveće zlo“.

Zbog toga je na inicijativu 24 nezadovoljna člana Gradskog odbora JS u Vranju, održan sastanak u centrali stranke u Jagodini, na kome je navodno, lider stranke, Dragan Marković Palma odlučio da raspiše izbornu Skupštinu u GrO u Vranju.

U nastojanju da proverimo ove priče pozvali smo telefonom predsednika  JS u Vranju, Manića koji nam je poslao poruku da je na sastanku, a kasnije nije odgovarao na naše pozive.

Potpredsednik stranke na lokalu, Aleksandar Stojković je rekao  da su u pitanju unutar stranački problemi koji će se rešavati na nivou stranke i da o raspuštanju odbora za sada nema ni govora.

U Vranju JS je u vlasti u koaliciji sa SNS. Na lokalne izbore u aprilu stranka je izašla samostalno i osvojila sedam mandata.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare