Pripadnici privatnog obezbedjenja pretukli mladiće

LESKOVAC

 

U tuči, koja se dogodila rano jutros oko dva sata u centralnom gradskom parku , povredjena su dvojica mladića, jedan je , zbog težine povreda, hitno prebačen u niški Klinički centar, saznaje JUGpress.

Prema našim izvorima  mladiće su pretukla dvojica pripadnika privatnog obezbedjenja Magnum iz Leskovca.

U leskovačkoj policiji je JUGpressu potvrdjen dogadja i rečeno da je „istraga u toku“.

U policiji kažu da „rade na utvrdjivanju činjenica „ ali nisu mogli da nam kažu ko su osobe koje su pretukle mladiće i da li je tačno da su visokopozicionirani u ovoj privatnoj agenciji ..

Na pitanje da li je neko priveden zbog ovog slučaja rečeno nam  je iz policije  danas oko podneva „radi se… biće“.

 

U leskovačkoj bolnici nismo mogli da dobijemo  preciznu informaciju  o povredama mladića jer  direktor ove ustanove Nebojša Dimitrijević „nije mogao da se seti sad“ ali kaže da su povredjena četvorica mladića.

 

U incident u kome je medicinskom osoblju u Urgentnom centru 18. septembra prećeno pištoljem takodje su umešani pripadnici privatnog obezbedjenja Magnum, tvrde očevidci ali je tada, recimo, zabranjeno osoblju da daje izjave o tome medijima.

Neko bi, možda, mogao da pomisli da neko nekoga ovde pokriva i štiti.

A kad je „pokrivanje“ i zaštita u pitanju, neupućeni gradjani obično pomisle na politiku  da je neko sa nekim  „u dilu“.

Ali, to samo neupućeni gradjani.

Mi očekujemo da policija „uradi“ ono što radi i da se direktor bolnice „seti“, pošto je već ranije davao precizne podatke drugim medijima . Naravno, dok se još „sećao“.

A vi koji niste odavde, dobro došli u Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
CastrolGTX
CastrolGTX
7 godine pre

Ovo je grad bezakonja, korupcije, pljačke, reketiranja, droge, prostitucije… Nove javna rasveta, trotoari, asflat, neće ništa promeniti, ako te kao građanina strah da posle 23 h prošetaš gradom, sediš u kafiću… Dekedencija!

Peci
Peci
7 godine pre

Već viđeno. U Leskovcu je moguće sve. Da pojedini lokali i dalje rade preko granice od 24 sati. Čime li su to “zaslužili” i kod koga? I ovakvi događaji se zbog toga skrivaju, jer mogu da otkriju mnogo, da neko postavlja i nepoželjna pitanja, da se pokrene lavina pitanja koja možda nakoga i zatrpa. Zato je ovako bolje, a i narod je navikao. I o Savamali u Beogradu se ćuti, a podobni mediji i novinari, kao i narod, ne reaguju. Tako treba, valjda. Pa navikli ljudi. Tako ćemo i u Evropu.