Prikazana premijera filma „Vojna akademija 3“

VRANJE

Vranje je 36 grad u Srbiji gde je prikazana premijera filma „Vojna akademija 3“. Karte su prodate ranije tako da je sala Doma vojske,  gde je održana projekcija bila puna. Publika je uživala gledajući generaciju kadeta koju su upoznali i zavoleli zahvaljujući istoimenoj seriji koja je prikazana na RTS. Do sada je film videlo 118 hiljada gledalaca.

Deo stare glumačke ekipe, Ivan Mihailović i Branko Janković, i nove, Vučić Perović i Đorđe Stojković, zajedno sa producentom Nebojšom Galićem i domaćinom, predsednikom Nadzornog odbora „Jumka“, Branislavom Popovićem,održali su konferenciju za novinare.

„Film je napravljen od delova serije, tako da se od 19. februara može očekivati i prikazivanje trećeg ciklusa od 15 epizoda, rekao je Galić.

Protagonisti filma su govorili o svojim ulogama o popularnosti ovog projekta koji na lep način promoviše vojsku Srbije.

„Glumci kroz svoje likove na pozitivan način prikazuju prijateljstvo i ostale  vrednosti. Sve više je mladih počelo da gleda ovo ostvarenje. Deca nas vole. Na projekciji filma ima puno osmeha, nema vulgarnosti i to je veliki uspeh. Na to sam ponosan“, rekao je glumac Mihailović, koji u filmu glumi lik Klisure.

 

Projekcija je održana u saradnji sa distributerskom kućom „Art Vista“, uz podršku brigadnog generala Zorana Lubure,komandanta Četvrte brigade Kopnene vojske. Organizator je bio „Jumko“, kompanija koja je šila uniforme za glumce.

 

Zbog velikog interesovanja u Omladinskom kulturnom centru u Vranju biće prikazane još dve projekcije filma.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare