Prijem za Zoricu Brunclik

LESKOVAC

Gradnočalenik Goran Cvetanović priredio je prijem i za Zoricu Brunclik pre njenog nastupa na Roštiljijadi. Brunclikova je najpre prokomentarisala pljeskavicu od 67 kilograma napravljenu prethodne večeri rekavši da je njen san idealne kilaže i da bi volela da ima toliko kilograma.

„Zahvalna sam što smo ovako lepo dočekani i ugošćeni, jer to nije običaj u drugim gradovima. Ne postoji grad gde nisam nastupala, dočekaju nas oni svuda lepo, ali ovo je baš doprinelo da se osećam veličanstveno i želim da vam uzvratim tako što ću ja vas ugostiti na svom koncertu u beogradskoj Areni gde ću obeležiti 45 godina rada. Tačnije, to je 47 godina, ali smo dve godine izgubili zbog korone, nije moglo da se obeleži adekvatno. Nadam se da neće opet proći decenije da se ponovo vidimo.“

Govoreći o načinu odabira repertoara za nastupe, Zorica Brunclik je najpre iznela podatak da ima snimljenih 570 pesama, a u opticaju, znači one koje se manje ili više slušaju, je preko sto.

„Uvek je problem oko sastavljanja repertoara. Ja treba da u to neko vreme predviđeno za koncert smestim sve one pesme kako bi svi bili zadovoljni. Još se nije desilo da posle koncerta ne dođe neko i ne kaže „A zašto niste otpevali onu pesmu…“ Šta da kažem, a pritom nam ta pesma uopšte nije pala na pamet. Miroljub (Miroljub Aranđelović Kemiš, harmonikaš i suprug, prim. I.S.) prati društvene mreže, događaje, koje moje pesme pevaju na takmičenjima neke mlade kolege, pa je to neki reper za biranje pesama. Naravno, bude i onih koje su za našu dušu, jednostavno volim da mlada publika, ali i oni koji nisu imali prilike da ih duže čuju otpevam neke pesme koje su nastale pre 40 i nešto godina…“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kalaštura sprźene kose
Kalaštura sprźene kose
2 godine pre

Najidealnija pljeskavica biċe kad dostigne gradonačelnikovi težinu.Tad ċe biti najuspešnija roštiljijada a nastupiċe smak sveta.