Prijem za Zorana Ilića, jednog od tri najbolja učitelja u Srbiji

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio je prijem za Zorana Ilića, učitelja u OŠ „Svetozar Marković“ koji se naredne godine, sa još dvoje učitelja iz Srbije, takmiči za titulu najboljeg nastavnika sveta.

„Lokalna samouprava svesrdno podržava najbolje među nama, jer vaša inovativnost i rad vredan divljenja imaju dugotrajne pozitivne efekte na decu i mlade. Podržavamo i uvek ćemo podržavati uspešne prosvetne radnike jer svojim ponašanjem i uspesima pružaju pravi uzor našoj deci, u današnje vreme to je ono što nam je preko potrebno“ rekao je gradonačelnik Cvetanović u svom obraćanju najavivši da će Zoran Ilić biti njegov predlog za Oktobarsku nagradu Grada Leskovca.

Zoran Ilić je rekao da se trudi da svojim radom podstakne kolege da se njihovo znanje i priča usmere ka učenicima i da svojim radom oblikuju čoveka 21. veka koji će znati da bude jak tokom svog odrastanja.

Prijemu je prisustvovala i Ivona Jovanović, predstavnica Udruženja za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić“ koje je izabralo troje kandidata za takmičenje. Ona je istakla da će se Udruženje „Živojin Mišić“ potruditi da na što bolji način predstavi kako Grad Leskovac, tako i OŠ „Svetozar Marković“ na takmičenju.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ianus
Ianus
4 godine pre

Najbolji preduzetnik DA a ucitelj nisam sigurna

Ivana Velickovic
Ivana Velickovic
4 godine pre

Svaka cast ovom ucitelju ALI najbolji ucitelj u Leskovcu a i sire je Ljubisa Ilic-ucitelj u skoli Vasa Pelagic, neko o kome novine uvek pisu kad je pocetak skolske godine jer deca dobiju majice i sesirice i setaju gradom sa njim, kad je Nova Godina deca s uciteljem traze deda mraza i naravno nadju ga i dobiju i paketice i jos mnogo mnogo toga sto uradi za njih..neko ko zadnji atom svoje snage daje da bi nasa deca bila srecna svakoga dana i VELIKO MU HVALA za sve!!!