Prijem za srebrne “basketaše”

VRANJE

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković primio je košarkašku ekipu OŠ „Vuk Karadžić“, koja je na Svetskom školskom prvenstvu u košarci osvojila srebrnu medalju.

Uz čestitku na postignutom uspehu Milenković je rekao da je košarkaška ekipa Vukove škole ponos grada.

„Bilo mi je puno srce kada sam video srpsku i zastavu Grada Vranja koju ste ponosno raširili na jednom od postolja rezervisanih za najbolje. Vi ste na najbolji mogući način predstavili ne samo porodicu i školu, već i Grad i Republiku Srbiju. Zbog toga imate punu podršku grada i za sve buduće projekte i odlaske na takmičenja. Svesni smo da je potrebno puno truda, rada i odricanja da bi se došlo do ovakvog uspeha, a vi ste naporno trenirali i uspeh nije izostao“, istakao je Milenković.

Direktorka škole Marina Stojanović naglasila je da su ovi sjajni momci svima ulepšali minulu školsku godinu, jer usred pandemije kada se vodilo računa o bezbednosti, oni su putovali i pobeđivali.

„Ova ekipa bila je bez poraza na svim nivoima takmičenja. Oni su doneli radost školi i postali najlepši primer kako je lepo biti i dobar đak i uspešan sportista i na najbolji način predstavljati školu, grad i zemlju, jer ipak su vice šampioni sveta u košarci za školarce“, istakla je direktorka Stojanović.

Svoje utiske o takmičenju izneli su profesor i trener Branimir Stošić i članovi ekipe Luka Stošić, Vojin Savić i Andreja Stojanović. Oni su se zahvalili svima na bezrezervnoj podršci koju su imali na putu ka uspehu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare