Prijem za pripadnike MUP-a

VRANJE

Srećko Pejković , načelnik Pčinjskog upravnog okruga,  priredio je prijem za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova sa teritorije okruga.

Svečanost je upriličena povodom Dana policije. Dvanaestoro zaslužnih pojedinaca, za postignute rezultate u minulom periodu, dobilo je priznanja

Zahvalivši im na izuzetnim rezultatatima koje su ostvarili u očuvanju bezbednosti i na profesionalno obavljenom poslu, načelnik okruga, Pejković je rekao da su u policiji svi zaslužni, ali među najbojima treba izabrati najbolje.

„Nastavite tako da radite i budite primer ostalima kako biste opravdali poverenje koje smo vam, na ovaj način, ukazali“, rekao je Pejković.

Obraćajući se prisutnima načelnik Policijske uprave Vranje, Igor Živković je istakao da će u narednom periodu nastojati da se pripadnicima policije stvore povoljniji uslovi za rad, u cilju pružanja pravovremene i bolje sigurnosti građanima.

„Ovo je nagrada za sve pripadnike sa cele teritorije Pčinjskog okruga, s obzirom da su bezbednosni rizici na području koje pokriva Policijska uprava Vranje posebno delikatni. Na ovoj teritoriji aktivnost ostvaruje veliki broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, kojima su bezbednost i sigurnost građana na prvom mestu“, naglasio je Živković.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare