Prijem za najmladje u Skupštini grada

LESKOVAC

Tradicionalni prijem, organizovan povodom Dečije nedelje, za učenike osnovnih škola na teritoriji Leskovca i za decu iz Predškolske ustanove “Vukica Mitrović”, održan je danas u Skupštini grada.

Najmladje gradjane, dočekao je gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović koji je naglasio da cela godina treba da bude posvećena deci, a ne samo jedna nedelja i dodao da su deca prava budućnost grada.

“Svi smo mi bili učenici i sve ono što smo od naših nastavnika i profesora naučili pokušavamo da sad primenimo u životu”, rekao je Cvetanović koji smatra da zajedničkim snagama, treba da se menja sadašnjost.

Deci je pokušao da približi pojmove kao što su izbori, Skupština i odbornici.

“Najmanje u 90 dana, Skupština grada mora da se održi. Mi stari, malo se tu svadjamo, malo se i volimo, ali sve u svemu donosimo odluke koje su bitne za sve gradjane”.

Komentarišući izbore koji se, kako kaže Cvetanović, otprilike dešavaju svake četvrte godine, dodao je i da je u Srbiji sve specifično i da se dešava mnogo brže.

Vanja Ivančević, ispred parlamenta Osnovne škole “Josif Kostić”, zahvalio se upravi grada Leskovca na pruženoj podršci, vezanu za rekonstrukciju škole, a potom su gradonačelniku uručili poklone.

O radu lokalnog parlamenta, najmladje je informisao sekretar Skupštine grada Leskovca, Zoran Vukašinović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare