Prijem za članove Karate kluba “Unsu”

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović ugostio je članove Karate kluba „Unsu“, a povod je uspeh ovog kluba na 35. Evropskom tradicionalnom karate šampionatu održanom u Beogradu. Na tom takmičenju nastupilo je petnaestoro takmičara iz Leskovca i osvojeno je 16 medalja, od čega 5 zlatnih, 8 srebrnih i 3 bronzane. Na samom takmičenju nastupilo je 680 takmičara iz dvadeset zemalja. Gradonačelnik Cvetanović izrazio je zadovolljstvo što ima priliku da jedan radni dan provede u društvu leskovačkih uspešnih sportista.

„Fokus odgovornih rukovodilaca grada je na zdravom rastu i razvoju dece, a kako je, pored škole, sport osnovna delatnost kojom bi mladi u najvećoj meri trebalo da se bave, posvećeni smo unapređenju ove oblasti. U gradu se razvija sportska infrastruktura, ulaže se u objekte i klubove. Sportisti su promoteri zdravog, sportskog duha. Leskovac će nastaviti da vam pruža podršku na putu ostvarivanja velikih rezultata.“

Šestogodišnja Mila Nikolić se se već dve godine bavi karateom i do sada je osvojila 27 medalja.

„Najviše volim karate i pozivam sve da počnu da se bave ovim sportom.“

Na pomenutom takmičenju medalje su osvojili: Mila Nikolić 1. mesto kihon kumite pojedinačno i 2. mesto kata pojedinačno; Lena Zlatanović 3. mesto kihon kumite pojedinačno; Mina Milenković 2. mesto kata tim , 3. mesto kumite pojedinačno; Milica Golubović 2. mesto kata tim; Sara Đorđević 2. mesto kata tim; Žarko Stanimirović 2. mesto kumite tim; Dimitrije Dimitrijević 2. mesto kumite tim i 3. mesto kumite pojedinačno; Bratislav Cvetković 2. mesto kumite pojedinačno, 2. mesto kumite tim; Sanja Stanojević 1. mesto kumite tim seniorke; i trener Jelena Stanojević 1. mesto kata tim, 1. mesto kumite pojedinačno, 1. mesto kumite tim seniorke.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare