Prijem i novčane nagrade za studente sa visokim prosekom

VRANJE

Za najbolje studente sa teritorije Grada Vranja, koji su u protekloj godini ostvarili zavidne rezultate, lokalno rukovodstvo organizovalo je prijem.

Svake godine se prijatno iznenadim kada vidim koliki je broj vas sa prosekom preko 9,25 i nadam se da ćete tako nastaviti do kraja svog školovanja, rekao je studentima gradonačelnik Slobodan Milenković.

„Dodela nagrada postala je tradicija koju sprovodi Grad Vranje i drago mi je ove godine nagrađeno 68 studenata, što je u odnosu na prošlu značajno više, kada je bilo 49. Ovo je način da vam pokažemo da mislimo na vas i lokalna samouprava će nastaviti da podržava najbolje studente. Siguran sam da  među vama ima i onih koji već planiraju svoju budućnost i nadam se da će se neko od vas ipak opredeliti da se vrati u rodni grad. Grad Vranje ulaže značajna sredstva u unapređenje infrastrukture, poboljšanje uslova u oblasti obrazovanja, ali i sportskih i kulturnih sadržaja, jer je od izuzetne važnosti kreiranje ambijenta koji će omogućiti kvalitetniji život naših sugrađana, a naročito vas mladih ljudi“, istakao je gradonačelnik.

Najveće bogatstvo je znanje i to vam to niko ne može oduzeti, rekla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Ona je izrazila zadovoljstvo što su među nagrađenima i dva studenta čiji je prosek deset.

U ime nagrađenih studenata zahvalila se Aleksandra Stojković, studentkinja  šeste godine Medicinskog fakulteta u Nišu.

Studenti koji su ostvarili prosek od 9,25 do 9,50 dobili su po 20 hiljada dinara, a  svi oni sa prosekom preko 9,50 nagrađeni sa po 30 hiljada dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare