Prijateljski meč Levskog i Radnika  u Sofiji: Pobeda iz penala

SURDULICA
Dane aktuelne pauze zbog utakmica reprezentacije ekipa Radnika iz Surdulice započela je dolaskom novog trenera seniorskog tima Milana Milanovića.
Kako bi se uspešno odgovorilo zahtevima štučnog štaba krenulo se sa kombinovanim treninzima i upoznavanja novih taktika i načina rada a sve sa jednim ciljem, a to je prekid serije loših rezultata i nastavak zacrtanog plana  sa početka sezone.
Pred jako težak raspored koji očekuje surduličane u nastavku prvenstva, deo aktivnosti bio je usmeren na kontrolnu utakmicu gde se mogao videti pravi odnos pojedinaca prema kolektivu i obrnuto, a priliku da se predstave novom stučnom štabu imali su i odabrani igrači  iz omladinskog pogona Radnika.
Već po tradiciji, treći put za redom u  vikendu za nama ekspedicija Radnika boravila je u Bugarskoj, gde je odmerila snage sa aktuelnim liderom šampionata , ekipom PFK Levski iz Sofije.
Smeštena u elitnom kompleksu “Carsko selo”, jedne od tamošnjih fudbalskih akademija u glavnom gradu Bugarske, ekipa je imala idealne uslove za pripremu za meč, a prijateljski susret odigran je na stadionu “Georgi Asparuhov – VIVAKOM ARENA” u Sofiji.
Trener Radnika Milan Milanović, kome je ovo ujedno bio  debi na klupi tima superligaša iz Surdulice, nastupio je sa kombinovanim sastavom svih momaka prvog tima, što su učinili i domaćini. Ekipa Levskog je slavila pobedu minimalnim rezultato 1:0,  a pogodak je postignut još u samom začetku meča, tačnije u 6.minutu igre, i to iz penala, koji je u pogodak pretvorio Paulinjo.
Foto: FK Radnik
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare