Prigovore na izborni proces u Leskovcu podnosile samo dve opozicione liste, ostali ćute ?

LESKOVAC

Prigovore na neregularnost izbornog procesa u Leskovcu Gradskoj izbornoj komisiji podnele su samo dve opozicione liste, tvrde izvori JUGpressa .

Prema tim izvorima da su na izborima bile nepravilnosti na biračkim mestima i da su oni bili neregularni u svojim prigovorima navode liste “Narodni pokret Srbije Miroslav Aleksić-Za Leskovac Zajedno dr Nenad Zdravković” i “Živeti slobodno-Marinika Tepić-Zdravko Ponoš”.

Ako je stvarno tako da su samo ove dve liste, koje su deo koalicije “Srbija protiv nasilja”na republičkom nivou, podnele prigovore, izgleda da ostale lokalne liste koje su učestvovale na izborima i osvojile odbornička mesta, a za sebe tvrde da su opozicione, smatraju da su izbori bili regularni. (kraj) LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
nema te nigde
nema te nigde
6 meseca pre

Pa onaj rangelov iz dubočice nije ni imao kontrolore po selima, a ni u gradu na svim mestima. Kad nema prigovora na zapisnik nema ni poništaja. ..

Pupica
Pupica
6 meseca pre
Odgovori  nema te nigde

Ma šta će Rangelovu kontrolori, pa za njega radili ovi što se predstavljaju kao CRTA i da su ,, nezavisni,, pred izbore i na izborima a mesecima mu prave kampanju . Išli kod ljudi kući, ubeđivali ih da je on najbolji izbor a usput pričali sve najgore o opozicija, pa i o ovima što ništa ne kapiraju i navijaju za njega a ne za listu na kojoj su. Da se ne lažemo više . A posle oni “nezavisni”. Da se ne lažemo više. Ima nas koji smo spremnii i da pričamo šta su nam sve govorili . A i vi u JUGpressu sve to odlično znate a ćutite. Nije mi smao janso što kad su pričali i protiv vas.