Preminuo vlasnik motela “Predejane”

LESKOVAC

Vlasnik motela “Predejane”, Dragan Pavlović, preminuo je u danas u 57. godini života. Kako JUGpress saznaje, Pavlović je zbog visoke temperature i teške upale pluća od juče bio u niškom Kliničkom centru. Prema našim izvorima, Pavlović je testiran na korona virus, ali nije poznato da li su stigli rezultati.

Pavlovic je dugo godina radio u Rusiji, a u Srbiju se vratio kada je kupio motel “Predejane”. Za razliku od drugih ugostiteljskih objekata u leskovačkom kraju, koji su posle privatizacije bili zatvarani, Pavlović je, uz značajna ulaganja, od motela “Predejane” napravio mesto koje je uspešno radilo i bilo značajan razvojni potencijal za čitav taj kraj. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje odrasle dece.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Goran Jović
Goran Jović
4 godine pre

Dragi moj iskreni prijatelju,ljudino velikog srca koji si pomagao i činio svima.Svaka reč koju bih ovde napisao bila bi mala za tako velikog čoveka.
Počivaj u miru druže moj i neka Ti put obasjava dobro koje si iza sebe ostavio.

Poslednji pozdrav
Poslednji pozdrav
4 godine pre

Veliki čovek u pravom smislu i veliki dobrotvor, počivaj u miru

svaku toplu rec zasluzujes
svaku toplu rec zasluzujes
4 godine pre

Dragan jeste bio veliki covek. Bog da mu dusu prosti. Laka ti zemlja, prikatelju, putuj s mirom. Ostavio si veliku prazninu u dusi svoje porodice, u srcima prijatelja, u turistickom potencijalu Leskovca, u mislima ljudi iz Predejana kojima si cinio, davao, poklanjao, svi turisti su rado svracali na lepinje s kajmakom, na putu za Grcku i nazad. Bio si deo mnogih zivota, u smrti je svako sam. Neka te na tom putu obasjava svetlo tvoje dobrote, kojom si ti grejao nas.

Goran
Goran
4 godine pre

Bog dušu da mu prosti, bio je veliki čovek i dobročinitelj.. saučešće porodici