Predstavnik Rangelova u Gradskoj izbornoj komisiji glasa zajedno sa SNS i SPS protiv primedbi opozicije zbog izbornih neregularnosti

LESKOVAC

Predstavnik liste “Svi za jednog, jedan za sve-dr Aleksandar Rangelov” u Gradskoj izbornoj komisjiji Srbislav Nikolić glasao je večeras zajedno sa članovima iz SNS i SPS protiv prigovora dve opozicione liste na neregularnosti na biračka mesta u Leskovcu i zahteve da se izbori ponove , javlja izveštač Regionalne informativne agencije JUGpress sa lica mesta.

Predstavnik Rangelova, čija je lista predstavljana kao opoziciona, večeras je glasao protiv sedam prigovora dve opozicione liste a kada su ga njihovi predstavnici pitali zašto to radi, po ostalim prigovorima je bio uzdržan, javljeno nam je sa lica mesta.

Petnaest prigovora i zahteve da se izbori ponove na nekim izbornim mestima i zajednički zahtev da se ponove na svim biračkim mestima podnele su liste “Narodni pokret Srbije Miroslav Aleksić-Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković” i “Živeti slobodno-Marinika Tepić-Zdravko Ponoš”.

Lista koju predvodi Rangelov nije podnela nijednu primedbu na neregularnosti na biračkim mestima na izborime 17. decembra na teritoriji grada Leskovca.

Zanimljivo je da su snažnu podršku Rangelovu mesecima unazad i u predizbornoj kampanji otvoreno pružali neki lokalni funkcioneri stranaka koje čine listu Živeti slobodno , pre svega iz redova DS i SRCE . Biće zanimljivo da li će biti ikakvih reakcija posle glasanja predstavnika Rangelova protiv prigovora ove liste na nepravilnosti u izbornom procesu, dakle na isti način kako su glasal predstavnici vladajućih SNS i SPS. (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Oi!
Oi!
5 meseca pre

Nestore ti si li? ;))))))
p.s. Vraća se dug za izbore u MZ 😉

Никола
Никола
5 meseca pre

Толико о “швајцарском моделу управљања друштевном заједницом”. И стандардима које тај модел одликују. Или друг члан није упознат са ставовима и идеологијом групе коју представља. Или је присвојио мандат. Или му није јасно шта тачно треба да ради у ГИК. Или… Србија је земља чуда.

A sa kim drugim
A sa kim drugim
5 meseca pre

Ne, nego će sedi na ‘ladan beton sa Spirićku i sa Šiškina. Jeste da je dr “nirvana” al glup nije. Bravo doco! Vido čovek s kim ima posla u opoziciji pa naravno podržao koga treba.

Jal
Jal
5 meseca pre

Šiškin i Spirićka još li nisu dali ostsvke?

Stara škola KPJ
Stara škola KPJ
5 meseca pre
Odgovori  Jal

Ma nemaju oni osecaja za odgovornost uopste. Mozes li ih tek zamisliti kakvi bi bili da su vlast, isti kao i sekta. Samo novi ljudi mogu da promene nesto, na ove stare izlizane ne treba vise trositi ni reci ni vreme a kamoli glasacko listic.

Potop
Potop
5 meseca pre

Rangelov čovek koji misli da se razume u politiku sve radi po svom nahođenju koja je pogrešna u većini slučajeva.Lično imam i katastrofalno iskustvo sa njim kao i sa doktorom to pokazuje da nije dorastao ni kao doktor a ni kao političar.O Mesku neću ni da pišem neću da traćim slova.