Predstava „Autoput Sagbama“ Gorana Ibrajtera premijerno u Vranju

VRANJE

Premijera predstave „Autoput Sagbama“ po tekstu Gorana Ibrajtera,a u režiji Bogdana Jankovića biće izvedena u Pozorištu „Bora Stanković“ Vranje u petak, 20. maja u 20 časova.

„Šta se to događa na autoputu u bratskoj vam Nigeriji? Otkrijte zajedno sa nama. Za avanturu otkrivanja naoružajte se smehom. Na nama je da vam ga izmamimo“, navodi se u najavi nove predstave.

Prva repriza predstave biće prikazana u petak, 24. maja od 20 časova.

Tokom subote, 18. maja, publika u Vranju će moći da pogleda i tri filmska ostvarenja.

Dečji animirani film „Nojeva barka – Mjuzikl avantura“ biće prikazan od 12 časova.

 „Zabavan i originalan pristup jednoj od najpozatijih epskih priča svih vremena, sa ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova“, stoji u opisu filma.

Film „Kaskader“ biće prikazan istog dana od 18 časova.

„On je kaskader i njega raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao“ siže je ovog filma.

Film „Nova Planeta Majmuna Kraljevstvo“ biće prikazan u 21 sat.

 „Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kog će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i doneti odluke koje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude“, radnja je ovog filmskog ostvarenja. (kraj) DC-SM

13042-UxENrd1SwCdQ-1200.jpg
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare