Predsednica GRO SSP-a Vranje: GRO SNS poslao policiju kad je dolazio Đilas, ali na pogrešnu adresu

VRANJE

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Vranje Rosa Drmonjić navela je da je 24. novembra kada je predsednik SSP-a Dragan Đilas bio u poseti Vranju u okviru predizborne kampanje, GRO Srpske napredne stranke Vranje ,,poslao policiju ali na pogrešnu adresu”.

,,Na punkotovima u centru grada ste mitingovali čitavo veče, kad vam vreme nije – dok je predsednik naše stranke Đilas razgovarao sa predstavnicima opozicije dok je mirno popio kafu u gradskom restoranu i kao sav normalan svet porazgovarao sa građanima Vranja, bez za vas obavezne pratnje TV kamera, vi ste poslali policiju, doduše na pogrešnu adresu”, navodi se u saopštenju SSP-a koje potpisuje Rosa Drmonjić.

Drmonjić za JUGpress objašnjava da je policija 24. novembra u večernjim časovima tražila Đilasa u redakciji jednog lokalnog portala dok je on u to vreme posle održanog sastanka i konferencije za novinare pio kafu u restoranu u centru grada.

Podsetimo se, na saopštenje za javnost SSP-a 25. novembra odgovorio je GRO SNS-a ali kako navode iz SSP-a ,,umesto odgovora dobili su saopštenje prepuno laži poput one koja je i na sudu dokazana kao neistina da brat Đilasa navodno ima na desetine nekretnina”.

,,Da li se ubrzano rasprodaje imovina Simpa? Da li je Simpo izvezao nameštaj u vrednosti od devet miliona evra koji ne može da naplati? Da li je iko odgovarao zbog štete koja je veća od iznosa potrebnog da se svim zaposlenima u Simpu isplaćuje plata godinu dana? Da li je brat gradonačelnika Vranja fiktivno zaposlen u Simpovoj fabrici u Beogradu, a brat generealnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića u firmi u Skoplju?”, pisalo je u saopštenju SSP-a od 25. novembra. Povodom dolaska Đilasa u Vranje oglasila se članica Predsedništva SNS-a Sandra Božić na svom profilu na Twiteru gde je napisala ,,da je Đilasov kriminal koštao građane Srbije a da to najbolje znaju zaposleni u Jumku i Simpu”.


,,Znajući da su građani Vranja već odavno svesni štetnosti koju čini koalicija oko SNS-a u Vranju, a to su pre svega Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija te da pokušavaju da sve krađe i neuspehe prebace na nekog ko nikada nije vršio vlast i odlučivao u Vranju. Na pisanje članice Predsedništva SNS-a Božić građani su već postavili pitanje koliko kriminal u Jumku i Simpu košta građane a postavili su još dosta pitanja, ali na njih bi morali da odgovore daju oni koji su u te rabote upleteni i koji sada vrše vlast”, istakli su saopštenju. 


Iz SSP-a navode da su u SNS-u ,,uplašeni izlaskom koalicije Srbija protiv nasilja na predstojećim izborima i da SNS pokušava da prikrije sve svoje kriminalne rabote koje su radili u gradu ali i u Jumku i Simpu”. Takođe, iz SSP-a istakli su da će se nakon što završe sa Simpom u narednim danima ,,pozabaviti i Jumkom”.(KRAJ) DCIMG_20231024_144343.jpg

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare