Predizborni miting SNS u Manojlovcu

LESKOVAC

Predizbornu tribinu u Manojlovcu organizovao je Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac.

Pred velikim brojem članova i simpatizera iz Manojlovca i okolnih selapotvrđena je podrška kandidaturi Aleksandra Vučia za predsednika Srbije.

Predsednik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da je premijer Aleksandar Vučić svakog dana na terenu, razgovara sa građanima koji mu ukazuju na probleme koji postoje, ali je veliko i teško nasleđe prošlosti i porebno je vreme da se greške iz prošlosti isprave.
„Moramo biti svesni da mora da se radi, da nema obećane zemlje. Ako na izborima 2. aprila pobedi Aleksandar Vučić, a ko će drugi nego Aleksandar Vučić, Srbija će sigurno brzo i snažno postati ono što je nekad bila, a to je lider stabilnosti na Balkanu. Jug Srbije je uvek bio na začelju događaja u Srbiji. Poslednjih godina se to menja, ulaganja su velika, poboljšava se infrastruktura, otvaraju se pogoni, ulaže se u školstvo, socijalnu zaštitu, kulturu, poljoprivredu, a rezultati se već sada vide. Samo na ovom području lokalna samouprava je uradila elektrifikaciju polja u atarima četiri sela. Nastavićemo sa tim projektom, jer su rezultati pozitivni. Uredili smo atarske puteve, obnovili uličnu rasvetu, postavili mobilijare, očistili deponije, napravili parkove, uredili smo školu u Manojlovcu, sa parnim grejanjem i mnogo boljim uslovima za našu decu. Mesna zajednica je dobila fasadu, sređene su zdravstvene stanice“


Cvetanović je izrazio i žaljenje jer je mnogo ljudi ostalo van sale.
„Danas je u našem gradu bio gospodin Janković i bilo je samo pedesetak ljudi. Juče bio Radulović bilo trideset ljudi, ni trećinu sale nisu mogli da napune. U subotu dolazi Jeremić i pozorište, ima 250 mesta. A nas je ovde deset puta više od broja mesta u pozorištu. Zahvaljumem svim koalicionim partnerima koji su sa nama, jer pokazujemo da složni možemo sve da uradimo. U ovoj kampanji nema opuštanja, svaki glas je važan. Moramo razgovarati sa našim sugrađanima. Molim vas da odlučujete i srcem, ali i razumom. Ko se dokazao delima, a ko rečima. Uporedite puteve, železnicu, nova radna mesta“ rekao je na kraju svog izlaganja predsednik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.


Na mitingu, kome su prisustvovali i čelnici leskovačkog odbora Socijalističke partije Srbije, kao i čelnici ostalih stranaka koje su podržale Vučićevu kandidaturu, govorili su i studentkinja Ekonomskog fakulteta Saška Janković, poljoprivrednik Tomislav Kostić i Emilija Mitić, diplomirani ekonomista.

 

(Fotografije sa sajta Gradskog odbora SNS)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare