Pravni fakultet ugostio srednjoškolce iz više gradova

NIS


               Dani otvorenih vrata su izuzetno važni za sve one koji razmišljaju o upisu na naš fakultet, ili su tu odluku doneli pa žele da se bliže upoznaju sa načinom upisa. Događaji poput „Otvorenih vrata“ su najbolji način da se stekne realna predstava o tome kako izgleda studiranje na našem fakultetu, kažu na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu koji je proptekle nedelje ugostio srednjoškolce iz nekoliko gradova zainteresovanih za studije prava. Istovremo su najavili da je će fakultet organizovati još sličnih akcija za srednjoškolce koji su zainteresovani da se na direktan način sretnu sa budućim kolegama i predavačima.
               Prvi su Pravni fakultet Univerziteta u Nišu posetili srednjoškolci iz Niša ali i Aleksinaca, Surdulice, Pirota, Zaječara, Knjaževaca, Babušnice i Leskovaca.
              Tom prilikom profesori, asistenti i studenti fakulteta pružili su gostima informacije vezane za pripremnu nastavu, prijemni ispit, upis, školarinu, način studiranja, i odgovarali na sva postavljena pitanja. 
              Nastavnici i saradnici upoznali su ih sa načinom rada Fakulteta, službama i pokazali im sve prostorije kojima fakultet raspolaže.
              Najinteresantniji deo programa bilo je finale „Karl Poper debate“, u kome su učestvovali njihovi vršnjaci, na kome su pokazali svoje znanje i veštinu argumentacije. U finalnom takmičenju su se sreli učenici Pravno-poslovne škole i Gimnazije „Bora Stanković“ iz Niša. Bila je to dobra prilika za srednjoškolce koji su zainteresovani za ovakva takmičenja jer se ovo takmičenje organizuje i studente Pravnog fakulteta.
              „Nadamo se da su svi prisutni otišli zadovoljni i da ćemo ih uskoro videti na našem Fakultetu kao studente“, ističu na Pravnom fakultetu.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare