Poziv za privatne predškolske ustanove

LESKOVAC

U toku je Javni poziv za zaključivanje ugovora o učešću Grada Leskovca u naknadi dela troškova boravka dece u predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice (odnosno privatna predškolska ustanova) koji je Gradska uprava Grada Leskovca raspisala za radnu 2020/21. godinu. Pravo učešća imaju sve privatne predškolske ustanove koje poseduju akt o verifikaciji izdat od strane nadležnog ministarstva, kao i rešenje o upisu u sudski registar, te popune prijavni formular koji je moguće preuzeti elektronskim putem sa internet stranice Grada Leskovca. Rok za prijavljivanje je 20 dana od dana objavljivanja Javnog poziva, a nakon toga će nadležna organizaciona jedinica Gradske uprave Grada Leskovca u roku ne dužem od pet dana objaviti spisak verifikovanih privatnih predškolskih ustanova. Prijave se mogu podnositi i nakon objavljivanja spiska, tokom čitave 2020/2021. godine, odnosno kada privatna predškolska ustanova ispuni uslove iz javnog poziva, a nadležna organizaciona jedinica Gradske uprave Grada Leskovca će izvršiti ažuriranje spiska verifikovanih preškolskih ustanova.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Radikal
Radikal
3 godine pre

Eno je nova spremna preko put spina u ukici Dubocica a znamo da sefova zena blasnik, sve se zna. Ah Da jahice sw jos jedna na konkurs

8 400 000 bacenih dinara gradjana leskovca
8 400 000 bacenih dinara gradjana leskovca
3 godine pre

A kad ce ona Marija, zbog koje ste bacili novac gradjana u iznosu od 8 400 000 dinara na njenu Rudarsku jer je vristala na svakom koraku, da postane direktorika kao zasluzna i sposobna za predskoslu ustanovu? Mnogo skromna zena, al oce da bude direktor, iako je skroman kapacitet.Ej, al ne da je poslusna, to je ulaznica u SNS: Odbaci glavu, usta imas jezik nemas, imas i papiric zvani diploma al ga ne koristis. Ona je najbolja drugarica na poslanicu, onu sto ce se u nasu drzavu pita za porez, za obrazovanje, za privredu i izvoz, za lecenje, odlucivace u ime gradjana o svim nasim problemima. Da se izbodes s tup noz. Jos pa naucila kokoske da pisu komentare da crknu svi ljubomorni, valjda je sef ubedio da ona vredi, a drugi su zavidni. Majko moja, kad neko ne zna s koje strane je supalj.