Poziv poslodavcima da se uključe u model dualnog obrazovanja

LESKOVAC-VRANJE

Privredna komora Srbije poziva poslodavce da se uključe u model dualnog obrazovanja za narednu školsku 2022/2023. godinu. Poslodavci koji žele da prime novu generaciju učenika, mogu se prijaviti putem veb portala Privredne komore Srbije http://portal.dualnoobrazovanje.rs/. Prijava je otvorena do 30.novembra 2021.godine.

U cilju detaljnog informisanja privrednika o modelu dualnog obrazovanja, postupku uključivanja poslodavaca i novim obrazovnim profilima za narednu školsku godinu, Služba za dualno obrazovanje i obrazovne politike Privredne komore Srbije će organizovati 5 onlajn sektorskih sastanaka koji će se održati u sledećim terminima:

  1. Ponedeljak, 18. oktobar 2021. godine – sektor građevine, IT sektor, hemijska, gumarska i industrija nemetala;
  2. Sreda, 20. oktobar 2021. godine – metalska i elektro industrija, sektor energetike i rudarstva, industrija nameštaja, papira, šumarstvo i prerada drveta;
  3. Petak, 22. oktobar 2021. godine – prehrambena industrija, stočarstvo i prerada stočarskih proizvoda, biljna proizvodnja;
  4. Ponedeljak, 25. oktobar 2021. godine – kreativna industrija, saobraćaj, industrija tekstila, odeće, kože i obuće;
  5. Sreda, 27. oktobar 2021. godine – turizam i trgovina.

Svi poslodavci koji žele da prijave učešće na ovim sastancima, mogu se registrovati na sledećem linku: https://online.pks.rs/. Svi sastanci održaće se sa početkom u 11 časova, u trajanju od sat i po vremena. Za priključivanje sastanku pristupa se putem istog linka.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare