Poziv na konkurs za grantove u opremi u okviru Helpovog projekta

LESKOVAC

Organizacija Help i Grad Leskovac organizuju još jednu prezentaciju u okviru informativne kampanje u okviru programa „Socio-ekonomsko osnaživanje Zapadnog Balkana“ 2021-2022. godine. U toku info kampanje otvoren je konkurs za prijavljivanje za grant u opremi, prosečne vrednosti 2.400,00 evra. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem elektronske prijave koja se nalazi na veb-sajtu Helpa na adresi:  www.help-serbia.org.rs  i aktivna je od 19. jula do 16. avgusta 2021. godine.

U prelaznom periodu ove digitalne transformacije, prijavni formulari biće dostupni i u svom fizičkom obliku, i moguće ih je preuzeti na info sastanku koji će se održati u Leskovcu:

Ponedeljak, 09. avgust 2021. godine u 10 časova – Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju Leskovac.

Svi zainteresovani, u prvom redu, nezaposleni, mladi i žene, mogu da se prijave onlajn preko Helpovog veb-sajta (www.help-serbia.org.rs), strana Konkursi – Help Konkursi , ili slanjem prijavnog formulara, poštom u naznačenom vremenskom roku.

Ugovorom o saradnji sa Gradom Leskovcem biće omogućena podrška za najmanje još 40 mikro i malih biznisa grantovima u opremi prosečne vrednosti 2400 evra i to za zanatske i uslužne delatnosti. Pored toga, podržanim korisnicima biće pružena mentorska i savetodavna pomoć u procesu osnivanja i/ili proširivanja poslovne delatnosti, poslovne i stručne obuke zajedničkim delovanjem lokalnih partnera. Ukupna planirana vrednost direktnih troškova opreme za 40 korisnika je 96.000,00 evra, dok je učešće Grada 33.600,00 evra.

Regionalni program „Socio-ekonomsko osnaživanje Zapadnog Balkana“ 2021-2022. godine realizuje se uz finansijsku podršku Saveznog ministarstva za spoljne poslove SR Nemačke, u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji. Fokus ovog regionalnog programa u Srbiji je na ekonomskom osnaživanju lokalnog stanovništva i to u gradovima Leskovac, Kraljevo i Niš, gde će biti podržano 40, odnosno u Kraljevu i Nišu po 20 mikro i malih biznisa.

Za sva pitanja zainteresovane strane mogu kontaktirati Helpovu kancelariju u Nišu putem telefona 018 25 28 22, imejl porukom: helpnis@help-serbia.org.rs , putem kontakt forme na Helpovom veb-sajtu: www.help-serbia.org.rs

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Vasa
Vasa
2 godine pre

Treba nam 65.259 dinara za 20% učešća?Odakle nam, kad mnoga mala preduzeća mesečno toliko ne mogu ni da zarade.Izbacite učešće iz projekta,nemoj da ste neljudi.