Poziv glumcima-statistima za učešće u filmu “Bilo jednom u Srbiji”

LESKOVAC


Poziv Leskovčanima da glume svoje pretke u filmu “Bilo jednom u Srbiji” uputila je danas ekipa ovog filma.


“Ako želite da budete deo Leskovca dvadesetih godina prošlog veka, a imate između 20 i 55 godina pošaljite fotografiju i osnovne podatke o sebi na glumci@lefilm.rs“, navodi se u pozivu.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Svi
Svi
3 godine pre

Ajmo botovi, botice, kabinetuše, prigracke i selske frajle, gradske seljanke i biźdeci gradski seljoberi, nap…eričavi histeriĉni umišljeni snsovci sa prosek 9,8 na Megatrend, oni što dele sns informator…i svi drugi, ajte amo, da se malo poigramo.
Ċe ima i dnevnice.
Film ċe bude ŹNJ kategorija, ko jeftina emisija iz školski program.

vrlo netakticno
vrlo netakticno
3 godine pre
Odgovori  Svi

Gradjana ima manje od seljaka. Dokazano je ko su naprednjaci. Do ovog casa nije dokazano ko su ti drugi, njima suprotstavljeni. Dakle, oni izgledaju kao ti. Ne znamo nista o tvom znanju, obrazovanju, poreklu, iskustvu, moralu, karakteru, postenju, pravicnosti, sposobnosti, porodicnim vrednostima, odnosu s prijateljima, prema kolegama, s komsijama. Znamo samo da mrzis napredne. Covece, pa na tomeVucic opstaje ovako dugo. Da ti ne govorim pred svima koga prvo zamislim kad ovo tvoje procitam. I mogu ti reci da mi se to sto vidim ne dopada nimalo. Iako se 100% slazem u vezi naprednih. Samo sto to treba njihovi da izgovaraju ili kvalitetni suprotstavljeni.