Potpisivanje ugovora s medijima

 

 

VLASOTINCE

Predstavnici medija čiji su projekti odobreni na konkursu za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja potpisali su danas ugovore sa opštinom Vlasotince.

Odlukom komisije, sredstva su dobili predstavnici sedam medija i udruženja koja su se obavezala da sadržaje plasiraju putem određenim medija: TV Leskovac 320.000 dinara, TV Kopernikus i TV Vlasotince po 200.000 dinara, portal Jugmedia 120.000, Udruženje Jug film  Vlasotince (portal Infodesk) 70.000 dinara, portal Sportska strana juga 55.000, Udruženje za zdravlje, lepotu i tradiciju  Med (internet magazin Sanalife) 35.000 dinara.

Predsednik opštine Zoran Todorović zahvalio se predstavnicima medija što su izveštavali sa područja vlasotinačke opštine i kada nije bilo ugovora i što su informisali građane ne samo na temu projekata već i o svim bitnim događajima u opštini Vlasotince.

-Naš je cilj da građane informišemo na pravi način, vi ste spona koja to omogućuje. Nastojaćemo da nastavimo saradnju i ubuduće, verujem, sa malo većim budžetom za medije, što je od interesa za sve – rekao je predsednik Todorović.

Ovo je bio drugi konkurs ove godine za medijske projekte u Vlasotincu i na njemu se je javilo 10 medija, udruženja i organizacija koji su aplicirali za sredstva u ukupnom iznosu od milion dinara.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare