Potpisan Aneks 1 ugovor o sanaciji omladinskog naselja na Vlasinskom jezeru

LESKOVAC

Direktor Turističke organizacije grada Leskovca Nebojša Kocić danas je u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija potpisao Aneks I ugovora, vezan za projekat  – Sanacija omladinskog naselja na Vlasinskom jezeru, saopšteno je danas.

“Ovim Aneksom se ministarstvo obavezuje da na ime finansiranja ovog projekta izvrši prenos sredstava u iznosu od 10 miliona dinara na račun budžeta grada Leskovca koji će takođe učestvovati u finansiranju ovog projekta.

Nakon uplate sredstava krenuće se u proceduru realizacije planiranih aktivnosti iz Projekta i sanaciji objekta na Vlasinskom jezeru prema postojećoj projektnoj dokumentaciji a tiče se pripreme neophodne dokumetacije i raspisivanja tendera.

Objekat “Omladinsko naselje” je u vlasništvu grada Leskovca a dato je na korišćenje Turističkoj organizaciji grada Leskovca. Naselje će, nakon sanacije, pružiti idealnu mogućnost za razvoj turizma kroz realizaciju škole u prirodi, ali i za pripremu sportista i sportskih ekipa. Omladinsko naselje koje raspolaže sa smeštajnim kapacitetom od preko 200 ležajeva, biće od vitalnog značaja za razvoj turizma.

Zahvaljijući pomoći  i angažovanju ministarke MTT – a Tatjane Matić i Državnog sekretara MTT- a Žikice Nestorovića, Projekat će nakon trogodišnjeg apliciranja  krenuti u realizaciju stvarajući povoljne uslove za razvoj i unapređenje turizma juga Srbije”, navodi se u sopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare