Posle objava na JUGpressu sredjuju Špitaljsko groblje

LESKOVAC

Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ privodi kraju radove na adaptaciji kapele na Špitaljskom grobljun saopšteno je iz ovog preduzeća.

Regionalna informativna agencija JUGpress objavila je ranije reakcije naćih čitalaca koji su ukazivali na nebrigu nadležnih oko uredjenja ovog groblja.

Rekonstruisana je unutrašnjost kapele, izvršena zamena stolarije, adaptacija fasade, uređen je toalet i izvedeni su limarsko bravarski radovi. rešen je i višegodišnji problem snabdevanja električnom energijom tako što su ugrađeni solarni paneli. Izvršena je i rekonstrukcija ograde na ulazu u Špitaljsko groblje. Vrednost svih ovih radova, koje je finansiralo JKP Komunalac iznosi 3,1 miliona dinara, dodaje su u saopštenju JKP “Komunalac”.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Светилиска
Светилиска
2 godine pre

Kako, ove iz Komunalca, ih nije sramota. Ma, kakvo bre sredjivanje. Juce, za vreme Zadusnica, a kako je padala kisa, nijedna, ali bukvalno nijedna (cak i centralana staza po sredini groblja) nije bila prohodna!!! Ja sam izasao na porodicno groblje poslepodne, i jos su sve staza bile pod vodom. Nije bilo moguce, stazom , doci do grobova. Ljiljo, ovo su gole cinjenice. Neshvatljivi javasluk. Direktora Komunalca kuciki spitaljski(copori, a ne copor zivi na groblje) DA ONODIV! To mu ja porucujem, pa neka me tuzi. Ime i prezime poznato redakciji, i moze da se prosledi, ako trazi, direktoru K. I jos jedanput: Kuciki da ga onodiv. Zbog nemarnog odnosa prema pokojnicima, i prema njihovoj rodbini.

Doktor
Doktor
2 godine pre

Bas po vasem pisanju hhhahha. Ovo je realizovano na inicijativu gradonačelnika!

Kurir
Kurir
2 godine pre
Odgovori  Doktor

Moguće da je na njegovu inicijativu. Samo što je pre toga čitao Jugpress :)))))))

Zidar Crnotravac
Zidar Crnotravac
2 godine pre

Ne bi bilo loše da Komunalac objavi na svom sajtu specifikaciju poslova. Ovo 3,1 miliona mi zvuči kao proprano. Pri tome staze na ovom i svetoilijskom groblju su blagi užas, naročito posle kiše. Mogli su da odvoje par hiljada da ih pospu makar tucanikom, a glavnu da asfaltiraju… Ovo što su uradili je lepo i korisno. Bravo i za Jugpres koji je svojim tekstovima doprineo da se uredi večito konačište Leskovčana.