Posle 40 godina čekanja stanari Despotovačke ulice dobijaju vodu i kanalizaciju

NIŠ

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednica GO Pantelej Nataša Stanković  sa direktorom JKP „Naisus“  Goranom Milosavljevićem obišli su pred sam Božić Despotovačku ulicu u kojoj se grade vodovodna i kanalizaciona mreža.

 „Nema gradske opštine u kojoj se u toku prošle godine nije radilo.Neko je dobio vodovom, neko kanalizaciju neko asfalt. Saradnja sa „Naisusom“ je dokaza da se poštuju dogovori, a dogovor je bio da ulica ne može da bude asfaltirana ukoliko prehtno nije urađena vodovodna i kanalizaciona mreža. Ulica Despotovačka u Panteleju je jedna od onih ulica za koju sa asfalt tražili građani. Tada smo proverili da li ima u ulici vodovoda i kanalizacije, došli do zaključka da nema i to je sada urađeno. Ljudi su zadovoljni jer su posle 40 godina dobili sigurno vodosnabdevanje. Narednih nedelja ih očekuje i kanalizacija a već na proleće i asfalt. Ovim nastavljamo sa onim što smo započeli prošle godine  i već planiramo šta ćemo raditi u svim naseljima“, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

                 Nataša Stanković, predsdnica GO Pantelej je istakla da je prezadovoljna onim što je do sada urađeno na teritoriji ove opštine kao i planovima za budućnost.

                   „Građani Despotovačke ulice su na ovaj veliki dan dobili vodu, a ako se po jutru dan poznaje neka nam sve ide kao voda, da nam i ova godina bude uspešna. Nadam se da ćemo i u ovoj godini imati ovakve investicije“, kazala je Nataša Stanković.

                    Goran Milosavljević, v.d. direktora JKP „Naisus“ je dodao da se u Despotovačkoj ulici radi na te tako velikom, ali značajnom projektu.

                   „Naisus“ je još jednom pokazao da ume i da hoće da radi, Grad je pokazao da će izgradnja biti veća negi ikada. Vrednost ovih radova je oko milion i sto hiljada dinara. Postavljeno je 140 metara mreže. Tu su novi priključci, novi korisnici što je jako važno za nas i grad a pre svega građana“, kazao je Milosavljević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare