POSLANIK DRAGAN NIKOLIĆ PISAO VRANJANCIMA

VRANJE

 

Poslanik SNS iz Vranja Dragan Nikolić  uputio je pismo , kojen počinje sa „dragi moji Vranjanci“  i u kome se navodi da je „jun mesec u istoriji Srba i Srbije jedan od najsudbonosnijih”.

 

U pismu, u kome se poslanik SNS ne obraća i vranjankama , s ene objašnjava šta će to da se desi “Srbiji  I Srbima” u junu mesecu.

 

PImso prenosimo u integralnoj verziji.

“Dragi moji Vranjanci,

 

jun mesec je u istoriji Srba i Srbije jedan od najsudbonosnijih .Donosio nam je teške trenutke ,poraze, izginuće ali je jun i mesec ponosa, prkosa i očuvane časti i obraza svih naših predaka.Ovaj jun 2015. preti da bude jedan od najvažnijih u novijoj istoriji Srbije jer će se u njemu odlučivati o sudbini svih nas, a od odluka će zavisiti budućnost naše dece.U ovom mesecu biće velikih pritisaka, pokušaja da pristanemo na nešto na šta nećemo nikada pristati, da učinimo nešto što niko ne sme da učini, tražiće se da učinimo nemoguće.Te teške odluke donosiće hrabri i odgovorni političari i Vlada Republike Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem.Znam da će odluke biti teške, sa dalekosežnim posledicama, ali će biti donete uz mnogo promišljanja za dobrobit svih građana. Odluke će biti donošene u Srbiji i u najboljem interesu Srbije, biće bolne ali će omogućiti nama i našoj deci budućnost,privredni i ekonomski oporavak, nove investicije, stabilnu ekonomiju, vladavinu prava,  nova radna mesta,  ličnu i materijalnu sigurnost i bezbednost za sve nas.

Zbog toga, kao narodni poslanik svih građana Vranja, u potpunosti podržavam Vladu Republike Srbije sa premijerom Aleksandrom Vučićem jer sam siguran da će njegove odluke biti saglasne realnim mogućnostima i poziciji Srbije u svetu. Preko nam je potrebno političko jedinstvo i uzdržanost od verbalnog junačenja bez pokrića.Svi građani Vranja, Pčinjskog okruga i Srbije moraju sačuvati politički mir i stabilnost jer moramo gledati u budućnost , poučeni iskustvom iz prošlosti , sa željom da naša deca žive u budućnosti, a ne u mitovima.Stoga,  kao narodni poslanik svih vas, želim da svi Vranjanci budu sigurni da će donete odluke biti u najboljem interesu svih nas”, piše narodni poslanik Dragan Nikolić

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare