Posetioci Međunarodnog festivala folklore moći će i da se vakcinišu

NIŠ

Tokom dva dana trajanja 14. Međunarodnog studentskog festivala folklore, 19. i 20. jula ispred Letnje pozornice u Tvrđavi građani će moći da vakcinišu. Punktovi za imunizaciju biće otvoreni od 19 do 21 sat, kažu organizatori Festivala.

 “U saradnji sa niškim Domom zdravlja želimo da motivišemo građane, pogotovo one mlade i studente da se vakcinišu. Vakcinacijom štitimo svoje zdravlje,

zdravlje svojih najbližih, a to je i najbolji način da se uskoro vratimo normalnom životu koji smo vodili pre pandemije. Nadamo se da ćemo se uskoro na festivalima i koncertima okupljati mnogo slobodnije i bezbrižnije. Do tada – budimo odgovorni!”, poručuju iz Studentskog kulturnog centara koji organizuje Festival.

                         Inače, na festivalu će sve epidemiološke mere biti ispoštovane. Ulaz je besplatan, ali neće biti moguće ući bez karata koje zainteresovani građani mogu uzeti u prostorijama SKC-a ili na samom ulazu pred početak koncerta. Zbog epidemiološke situacije broj slobodnih mesta na Letnjoj pozornici biće prepolovljen.

                         Tokom ovogodišnjeg  14. Međunarodnog studentskog festivala folklora publici će se predstaviti ansambli iz Srbije, Severne Makedonije i Rusije. Pre početka Festivala održaće se defile folkloraca Obrenovićevom ulicom. Defile je zakazan za 19 sati, a oba koncerta počeće u 20,30 na Letnjoj pozornici.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare