Policija zadržala petoricu vozača zbog alkohola i jednog zbog narkotika

LESKOVAC-BOJNIK-LEBANE-VLASOTINCE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Bojniku, Lebanu i Vlasotincu, tokom vikenda, zadržali su petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog vozača pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je u Leskovcu, tokom redovne kontrole saobraćaja, zaustavila četrdesetdvogodišnjeg vozača „bmv“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom benzodijazepina .

U toku vikenda dogodile su se i dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povređenih lica, a izazvali su ih vozači pod dejstvom alkohola. Dvadesetdevetogodišnji vozač “golfa” upravljao je sa 1,5 promila alkohola u organizmu, kada se sudario sa šezdesetsedmogodišnjim vozačem “seata”, a četrdesetsedmogodišnji vozač “tojote”, upravljajući vozilom sa izmerenih 2,13 promila alkohola, sleteo je sa puta.

U okolini Bojnika takođe se dogodila se saobraćajna nezgoda samo sa materijalnom štetom koju je izazvao četrdesetjednogodišnji vozač”forda” kada je sleteo sa kolovoza i udario u betonsku ogradu upravljajući sa 1,54 promila alkohola u organizmu.

Policija u Lebanu kontrolisala je četrdesetjednogodišnjeg vozača “audija” kod koga je izmereno 3,14 promila alkohola, dok je policija u Vlasotincu zaustavila tridesetsedmogodišnjeg vozača “mercedesa” kojim je upravljao sa 2,19 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare