POLICAJCIMA PRED PROTESTE ZABRANJEN ULAZAK U KANCELARIJU SINDIKATA

BEOGRAD

Predstavnicima i članovima Glavnog odbora Nezavisnog policijskog sindikata Srbije je u noći između subote i nedelje, po naređenju jednog od saradnika ministra policije Nebojše Stefanovića zapečaćena kancelarija sindikata  i postavljeno je fizičko obezbeđenje ispred vrata , tako da predstavnici NPSS-a ne mogu da uđu i da preuzmu svoje stvari, pečat, dokumentaciju, rešenja saopštio je taj sindikat .

 

„Pored svakodnevnih pretnji hapšenjima, prognom, ucenjivanjima i pravljenjem afera od ministra Stefanovića i njegovih saradnika ovo je najsramniji čin koji je Srbija doživela u svojoj novijoj istoriji. Ne pamtimo da je jednom „malom, nereprezentativnom“ sindikatu do sada zabranjivano da koristi JEDNU, JEDINU prostoriju od čitavih 20 kvadratnih metara!

Interesantno je da je ova zabrana ulaska u kancelariju izvršena upravo 12 sati pre protesta koji je NPSS zakazao za danas ispred Vlade Srbije u podne na kome je samo želeo da ukaže na težak položaj policijske profesije, na koji ima zakonsko pravo, ali čini se da za NPSS ne važe ista prava kao i za ostale“, saopoštio je Nezavisni policijski sindikat Srbije  koji dodaje da ih to neće  obeshrabriti da nastave  borbu za bolja prava radnika.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare