POKS: SEIZMICKE aktivnosti na teritoriji Leskovca

LESKOVAC 

Zbog bogojavljanske inicijative i upravo odrzane tribine “NE KAPITULACIJI,, patriotskog bloka – stranaka u Nisu osetile su se seizmicke akttivnosti u Leskovcu i to najvise zgrade kraj popularne reke Veternice,, popularne takozvane osmospratnice. Prva se desila u ponedeljak 20.02..2023 god. saopštio je POKS a saopštenje prenosimo kako nam je i dostavljeno, sa sve “ošišanom” latinicom.

” Pred sam kraj radnog vremena, a ostale tri narednog dana. Potresi koji se desavaju nisu neocekivani za nas iz stranke POKS Leskovac, s obzirom na delovanje naseg pokreta u poslednje vreme. 

Pratimo ova desavanja koja podlezu trecem njutnovom zakonu. Iako ovi potresi nemaju ocekivani redosled njihovo magnitudno dejstvo je na ocekivanom nivou. Za sada pratimo i belezimo njihova desavanja u dva pravca,, horizontalno i vertikalno,,. Najveci potresi na horizontalnom nivo su u samom SNS vlasti u Leskovcu koji krecu sa,, ZASTRASIVANJEM do ruba egzistencijalno porobljenih radnika, sto izaziva potrese koji se beleze na vertikalnoj skali PRIVATNIKA I NAMESTENIKA. 

Pokret POKS u Leskovcu je zapazanja da male aktivnosti  donose jace potrese. Haoticnije je horizontalno ponasanje vladajuce koalicije na lokalnom nivou, sto uskazuje na nesigurnost iste i to u onom najvaznijem:”metodama dosadasnjih vezivanja i produkcija sigurnih glasaca,, Posledica ovoga je aktuellni rad lokalne vlastina sopstvenom prebrojavanju, pregrupidavanju i dodavanju lojalnih participijenata u narednom periodu,, sto ne iskljucuje i nove izbore,,. 

Pokret Kraljevine Srbije u Leskovcu moli gradjane da ostanu pribrani u ovakvim situacijama, i ostanu mirni dok traju potresi. Posle svakog potresa imaju malo vremena da se udalje sa udalje sa mesta nesigurnosti dok potres ne prestana. 

POKS leskovac nakon potresa ce sanirati sve gradske rupe na novoizgradjenim putevima, proveriti diplome i zvanja,vrtice i clanske karte decijeg vladajuceg  kadra. Oblakodere, vijadukte, puteve, kanalizacije, nadsresnice, skole, i one balone letece ako se budu i kod nas u Leskovcu pojave.  i sve sto ovaj potres i horizontalno i vertikalno za sve ove godine napravi stetu”, piše u saopštenju.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare