Poklon gradu Nišu: 25 sadnica za 25 godina Forma Ideale

NIŠ

P

Četvrt veka poslovanja uvek je prilika da se dodatno pruži doprinos lokalnoj zajednici u kojoj se posluje. Imajući u vidu upravo važnost i značaj očuvanja zdrave životne sredine, kao i koliko drveće i zelene površine utiču na kvalitet vazduha, kompanija Forma Ideale odlučila je da, povodom 25 godina poslovanja, pokrene projekat ozelenjavanja i ulepšavanja zelenih površina u gradovima širom Srbije.

Jedan u nizu gradova gde će Forma Ideale posaditi 25 sadnica za prvih 25 godina rada jeste i Niš.

„Drago nam je što smo u Nišu na čak tri lokacije posadili 25 sadnica i na taj način simbolično obeležili četvrt veka našeg poslovanja. Svesni smo činjenice koliko zelene površine utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja. Trudićemo se da i u narednim godinama budemo pravi partner zajednici u kojoj živimo i radimo“, izjavili su u kompaniji Forma Ideale.

 Nikola Ružić, PR menadžer  kompanije Forma Ideale dodaje da je za 25 godina ova kompanija postala lider u proizvodnji nameštaja u Jugoistočnoj Evropi i Srbiji.

  ‘’Ove godine, uprkos teškoćama koje smo svi pretrpeli, očekujemo rekordno poslovanje. Kompanija svoje proizvode izvozi na četiri kontinenta, na 55 tržišta uz godišnji kapacitet od 2,5 miliona komada nameštaja. Ova akcija je naše  malo hvala svim lokalnim samoupravama u kojima poslujemo, a u Nišu smo i domovima Nišlija duže od 15 godina’’- kazao je Nikola Ružić.

 Kompanija posluje u preko 30 gradova u Srbiji sa 37 prodavnica. Zapošljava 1700 ljudi, a proizvodni kapaciteti su smešteni u Kragujevcu i Majdanpeku.

Akcija ozelenjavanja površina će biti sprovedena širom Srbije, u gradovima u kojima je Forma Ideale prepoznat kao omiljeno mesto za kupovinu nameštaja za dom.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare