Podrška Vučiću počinje iz Vranja

VRANJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj istinskoj i pravednoj borbi da očuva mir i stabilnost u regionu, stoji u saopštenju koje prenosimo u celosti.

„Povodom dešavanja u Crnoj Gori, koja su izazvana donošenjem Zakona o verskim slobodama, predsednik Aleksandar Vučić je izgovorio reči koje će ući u istoriju, upućene, na prvom mestu, srpskom narodu, ali i onima kojima je Srbija trn u oku. Bile su to reči „iz glave čitavog naroda“, sa jasnom porukom. 

Posebno je za poštovanje i uvažavanje njegova briga da se interesi srpskog naroda ostvaruju na miran i dostojanstven način, ne dovodeći pritom u pitanje interese ni jednog drugog naroda.

Srbija poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore, poštuje svoje susede, ali ima obavezu da brine o srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori. 

Poštovanje drugih, ali i briga o interesima sopstvene države je politika koja se uvažava, to je politika ozbiljnosti i predsednik Vučić je još jednom pokazao da se vodi interesima Srbije i srpskog naroda, a ne ličnim i političkim interesima“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare