Podeljeni ugovori za sufinansiranje sportskim klubovima i organizacijama

LESKOVAC

Ugovori za sufinansiranje 106 sportskih klubova i organizacija, za koje je iz budžeta grada planirano 175 miliona dinara, podeljeni su danas.

Predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović je, uručujući ugovore, rekao da baviti se sportskim aktivnostima, znači oplemeniti svoj duh i telo, svoj život.

„Sport omogućava da se razvijate i rastete, da ispitujete svoje sopstvene granice i uspešno ih prekoračite kako biste postigli još veće uspehe. Omogućava da svakodnevicu ispunite radom posvećenošću, a samim da postižete solidne i dobre rezultate. Tim uspesima vi upisujete svoja imena u istoriju grada, pronosite ime Leskovca u zemlji i inostranstvu, i pored roditelja, vaspitača i nastavnika igrate jednu od najznačajnijih uloga u vaspitanju i sazrevanju mlade polupacije, naše dece i njihovom usmeravanju ka pozitivnim vrednostima što je svima nama zajednički cilj. Želim vam da beležite što brojnije, kvalitetnije i bolje uspehe. Lokalna samouprava je dokazala da uvek stoji pored vas, da vam daje vetar u leđa i da smo dostupni za sve vas. Bićemo vam i na dalje siguran partner u vašem koračanju ka šampionskim ciljevima.“

Milica Stanković, odbojkašica ŽOK „Leskovac“ obraćajući se u ime sportista Kaže da, kao neko ko se nakon završenih studija vratio u svoju maticu, ne može a da ne primeti da je došlo do velikog razvoja grada Leskovca i sporta.

„Podrška koju nam pruža grad je velika i predstavlja veliku motivaciju za sve nas kao i za mlađe generacije da se bave sportom i razvijaju sportski duh.“ (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare