Počinje snimanje filma „Vrati se Zone“

 

VRANJE

 

U Vranju sledeće nedelje počinje snimanje filma „Vrati se zone“ u režiji Juga Radivojevića, saopšteno je na konferenciji za novinare koja je održana u bioskopu „Roda Cineplex“ u Beogradu.

Konferenciji su, u ime Grada Vranja, prisustvovali predsednik Skupštine Dejan Tričković i član Gradskog veća Aleksandar Janjić.

„Film „Vrati se Zone“ ima posebnu draž jer neguje tradiciju, dijalekt juga Srbije, a iznad svega nas, na pomalo šaljiv način, opominje da nikad ne zaboravimo da negujemo prave vrednosti, iskrenu ljubav, porodicu i čast. Posebno mi je zadovoljstvo kada u drugom gradu imam priliku da predstavljam svoj grad, a da pored mene, između ostalih, stoje priznati i poznati umetnici, rođenjem i dušom moji Vranjanci. Duboko verujem u uspeh ovog filma i nadam se da ćemo se, u bliskoj budućnosti, okupiti na novoj konferenciji povodom neke prestižne nagrade koju će film „Vrati se Zone“ sigurno osvojiti. U GraduVranju ćete uvek imati prijatelja, a mi ćemo se truditi da nesmanjenim žarom dajemo doprinos unapređenju fimskog stvaralaštva”, rekao je predsednik gradske Skupštine.

Na konferenciji su govorili i reditelj filma Radovojević, producent Miroslav Mitić, kao i deo glumačke ekipe koju čine Brankica Sebastijanović (Zone), Milan Vasić (Mane), Milan Kalinić, Marina Ćosić, Ivan Bekjarev, Marija Stokić, Dragan Vujić Vujke.

Film „Vrati se, Zone“ je priča o dvoje mladih koji se, savladavši sve klasne, socijalne i patrijarhalne prepreke, nalaze na početku braka i formiranja stabilne porodice.

Osim Vranja, „gradovi – prijatelji“ filma su i Niš, Pirot, Valjevo, Surdulica, Novi Pazar, Senta i Beograd. Kako je planirano, filmska ekipa će, nakon Novog Pazara, snimanje nastaviti sledeće nedelje u Vranju.

Vranje film Vrati se Zone 1 Vranje film Vrati se Zone 2

 

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare