Počinje Kulturno leto u Bujanovcu

BUJANOVAC

Kulturno leto 2017“ biće otvoreno sutra na   platou ispred Doma kulture u Bujanovcu  priredbom mališana Predškolske ustanove  „Naša radost“.

 

Javna ustanova za obrazovanje i kulturu „Vuk Karadžić“ iz Bujanovca programom rada za ovu godinu predvidela je da, pored  održavanja standardnih manifestacija,  uvrsti programe koji će okupiti i animirati bujanovačku publiku.

Do tada publika će uživati i u tradicionalnim dešavanjima, najpre u programu bujanovačkog Kulturnog leta, koje će biti otvoreno sutra  sa početkom u 19časova priredbom mališana Dečjeg vrtića „Naša radost“.

Letnji period, po pravilu, biva rezervisan za brojna muzička i zabavna dešavanja.

Kako je ovdašnja publika navikla da se tokom ovih meseci zabavlja na gradskom trgu, tako će i ovog letnjeg perioda, bujanovčani imati priliku da vide raznovrstan kulturno-umetnički program.

Kulturno leto traje do 28 jula.

Prema najavama organizatora, nakon sutrašnjeg nastupa mališana iz dečjeg vrtića uslediće nastup kulturno umetničkog društva „Soko“ iz Bujanovca sa početkom u 21 čas.

U narednim danima sa istom satnicom smenjivaće se koncerti albanske muzike, dok će 27 jula sugrađane zabavljati Zvezda granda  Nemanja Nikolić.

Završni dan predviđen je za ljubitelje džeza.

Inače, u Domu kulture još uvek je otvoren poziv mladima koji žele da pokažu svoj talenat i nastupe u okviru ove tradicionalne manifestacije.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare