Počinje avantura „Spaček“

VRANJE

 

Nakon višemesečnih prirema tročlana ekipa iz Vranja odlučila je da se upusti u avanturu za pamćenje. U Ericeiri, turističkom gradu na ivici Atlantika u Portugaliji, od 26. jula, biće održan 22. susret prijatelja old tajmera spačeka.

U četvrtak su, spačekom krenuli na put dug 8.000 kilometara. Mnogo izazova ih očekuje kroz Italiju, Francusku, Španiju i Portugaliju.

„Iskreno, nije sve spremno, ali nema odustajanja. Očekujem nešto novo, nešto što ću pamtiti ceo život“, kaže član ekipe Slobodan Dinčić.

„Mislim da je auto spreman za putovane. Dali smo sve od sebe da ga opremimo i krenemo na put. Radili smo dva meseca, poslednjih 15 dana udarnički. Želja za putovanjem i odlazak na taj skup nas je podsticala da istrajemo do kraja“, rekao je Zoran Dinčić.

Za Srboljuba Nikolića, ljubitelja prirode i zaljubljenika u putovanja, odlazak u Portugaliju spačekom predstvalja pravi izazov.

„Ovo je sada jedan lep i atraktivan auto koji će sigurno izdržati put do Porugalije. Ovim se piše istorija automobilizma u Vranju. Prvi put jedno ovakvo vozilo kreće na dalek put, na sajam old tajmera. Ubeđen sam i nadam se da ću podeliti sva uživanja i sve napore sa ovom posadom kojoj mnogo verujem“, rekao je Srboljub Nikolić.

Radio televizija Vranje podržala je ideju i medijski je pokrovitelj adrenalinske ekipe.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare