Počeo sa radom bazen u Grdelici

LESKOVAC

Sezonu kupanja na bazenu u Grdelici zvanično je otvorio član Gradskog veća Leskovca Stefan Kitanović, rečima da stanovnici Grdelice, okolnih mesta i Leskovčani, kao i svake godine, osveženje mogu pronaći na ovom bazenu.

„Ovde se mogu opustiti i uživati u svemu što grdelički bazen nudi. Ove godine je uloženo oko milion dinara za uređenje bazena koji je najveći u Srbiji. Grdelički bazen snabdeva se vodom iz Rupske reke, dok se postojeći filteri redovno prečišćavaju i održavaju čistim. O kvalitetu vode i ove godine brinuće Zavod za javno zdravlje Leskovac, koji redovno kontroliše kvalitet i ispravnost vode.“ Kitanović je podsetio da su se ovde održale prve Igre na vodi, a da će se ove godine održati u akva parku.

Bazen će raditi svakog dana od 10 do 18 časova. Cena karte je 200 dinara za odrasle i 100 za decu.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
mile
mile
1 godina pre

I takoj, na kupanje će idemo, po starom običaju, u Grdelicu, Han, Niš, Vranje, Medveđu, … A u Vučju je grad džabe uređivao kupalište, iz neki razlog ne funkcioniše, a i ono je daleko za leskovčane.
Nema za leskovačku decu otvoreni bazen. Na zatvoren se kupamo u hladovinu, pa iskočimo da ne fati sunce. Jeste lepo kupanje u njega zimi, ali u leto je “bljak”. A koliko košta leskovčane odlazak na kupanje, i koliko truda treba, vidite sami. A Vranje ima, čini mi se, dva otvorena bazena.
Doduše, čujem da ima neki “akva park”, ali je i on van grada, a cene su visoke.
Zatoj odavno glasam, a i na dalje ću, protiv vlasti. Sve dok ne vidim otvoren bazen, ako ga vidim uopšte.