Počelo postavljanje novogodišnje dekoracije u Nišu

NIŠ

Radniici JKP “Parking servis” su uz svoje redovne poslove počeli i sa novogodišnjim ukrašavanjem grada . Prvi novogodišnji ukrasi postavljeni su u Obrenovićevoj ulici, a nastavlja se sa postavljanjem ukrasa u ulici Generala Milojka Lešjanina kao i na centralnom gradskom trgu.Planirano je da se do sredine decembra novogodišnja rasveta i dekoracija postavi i u drugim delovima grada. Dekoracija će biti postavljena i u  ulici Nikole Pašića, Kopitarevoj, Knjeginje Ljubice, Prijezdinoj kao i u Tvrđavi, kažu u Parking servisu.

Ove godine, kako kažu iz Odeljenja za odnose sa javnošću Parking servisa, nije bilo nabavke novih ukrasa zbog sveukupne situacije u društvu, tako da će ukrasi i lokacije koje će biti ukrašene ostati iste kao i prošle godine.

                       “Zvezdano nebo će i ove godine ulepšati deo grada kod Kazandžijskog sokačeta, dok će poklon paket i dalje biti u Obrenovićevoj ulici, a vilin konjic na Trgu kralja Milana”, kažu iz Odeljenja za odnose sa javnošću.

                      Kako god, u godini koju su Nišlije provele pridržavajući se mera za suzbijanje epidemije koronavirusa svakako će im dobro doći novogodišnja atmosfera upotpunjena svetlucavim ukrasima na niškim ulicama.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare